MRF söker Bilhandelsansvarig

Vill du vara med och påverka framtidens utmaningar i en snabbföränderlig bilbransch?

Tjänsten
I rollen som Bilhandelsansvarig är du med och bidrar till branschens utveckling – i allt från att utforma branschstandarder till att påverka myndigheter. Du medverkar i den digitala utvecklingen av branschens affärsmodeller, inte minst via Wayke. Tjänsten innefattar en stor grad av självständigt arbete och du driver, tillsammans med ordföranden i två sektionsstyrelser arbetet framåt. Rollen rapporterar till MRFs VD.

Tjänstens huvudområden

  • Kommunikation med medlemmar, återförsäljarföreningar och importörer
  • Projektledning av flera större årliga event
  • Marknadsbevakning & statistik
  • Lönsamhets- & verksamhetsfrågor
  • Opinion & lobbying

Din profil
Vi tror att tjänsten passar dig som har en bred bakgrund från bilhandeln, gärna även med erfarenhet från importör samt ledande befattning. Några personliga egenskaper som passar rollen är att du är initiativrik och strukturerad, tycker om att bygga nätverk och stå på scen. Vi ser gärna att du har förståelse för hur arbete bedrivs i föreningar samt att du driver projekt som sträcker sig över längre tidscykler.

Om MRF
Vi är ett team på 17 personer som driver flera bolag inom MRF-sfären. MRF finns i centrala Stockholm på Karlavägen, där flera bilorganisationer finns samlade. Är du intresserad, skicka din ansökan snarast till VD Tommy Letzén på; tommy@mrf.se. Har du frågor eller vill ha mer information om tjänsten, kontakta Tommy på 08-701 63 19.

Välkommen med din ansökan!Motorbranschens Riksförbund, MRF, är branschorganisationen för den seriösa bilhandeln och bilverkstäderna i Sverige. Våra medlemmar finns på 1 500 platser, omsätter 130 miljarder och har 40 000 anställda.

Bilhandel

Begagnatmarknaden – maj 2020

Tabellförklaring: Nybilshandel: Är begagnathandel via de bilhandelsföretag som också säljer nya bilar. Övrig bilhandel: Handel via bilhandlare som inte har nybilsförsäljning, … Läs mer

Webbinarium nya MRF Begtest 4.0

Välkommen att delta på webbinarium där vi presenterar nya MRF Begtest 4.0 och dess nyheter samt...

Läs mer

MRFs webbinarium om distansförsäljning

MRFs webbinarium i bilhandelsjuridik med inriktning på distansförsäljning är uppskattat bland deltagarna – både sett till...

Läs mer

Se upp för oseriöst företag

Det har kommit till MRFs kännedom att ett företag som kallar sig Tkbil fritidscenter kontaktar bilägare...

Läs mer
Visa alla