Nya krafter på MRF-kansliet

MRF har förstärkt sin organisation med två nya medarbetare på kansliet. Det är Stockholms Motorbranschförening, numera MRF Stockholm, som har rekryterat en ny distriktschef. Vidare har MRF fått ytterligare en medarbetare inom juridiks rådgivning.

Henrik Idermark

Det är Henrik Idermark, 36, som efterträtt Dan Olsson som distriktschef för MRF Stockholm. Henrik kommer närmast från egen verksamhet inom finanssektorn och ska, förutom att sköta det löpande arbetet inom MRF Stockholm, även vara en direkt resurs för plast-, lack- och skadesektionen inom IT. Han tillträdde sin tjänst 1 maj. Inledningsvis har det blivit mycket IT, inte minst MRF VIM, samt arbetet med MRF Stockholm. Fler uppgifter tillkommer allteftersom.

Henrik Idermark, ny distriktschef MRF Stockholm och IT-resurs för MRFs plast- lack och skadesektion

Henrik har studerat på KTH med inriktning på automatik och data samt har ett grundmurat teknikintresse, något som han har fått utlopp för i ett egenkonstruerat och långsiktigt hållbart värmesystem i huset i Nacka.

– Familjen är naturligtvis prio 1, men huset har tagit mycket tid. Ett nyfunnet intresse är jakt, avslutar Henrik Idermark.


Kerstin Sundvall

Inom juridik är det Kerstin Sundvall, mångårig jurist på ARN och senare Motormännen, som på deltid stärker upp funktionen på kansliet.

Kerstin Sundvall, ny extraresurs inom juridiken

– Som bäst går jag igenom MRFs handbok i bilhandelsjuridik. Vi gör en revidering med bland annat nya ARN-fall, berättar Kerstin Sundvall.

Att byta sida inom juridiken, från Motormännen till MRF, är inget problem för henne. Det tillhör juristyrket.

– Det handlar trots allt om samma sak, köprätt, oavsett vilken sida som man står på, säger hon.

Privat är Kerstin Sundvall stor vän av klassisk musik och framför allt opera. I sommar kommer hon att besöka Bayreuthfestivalen i Tyskland. I sju år har hon stått på väntelistan för att få lyssna på Wagners valkyrior i dess rätta miljö.

 

Dela via mail

Juridik

MRF webinar om distansförsäljning 26 maj

Onlineförsäljningen av begagnade, och snart även nya bilar, har lyft under coronakrisen. 26 maj kl 11.00...

Läs mer

VDN måste med i onlineannonser

MRF och Konsumentverket har kommit överens om tillägg i branschöverens-kommelsen om varudeklaration (VDN). Den avser krav...

Läs mer

Undvik hantera större summor i kontanter

I förekommande fall och överväg även avregistrering av företaget från Bolagsverkets register mot penningtvätt

Läs mer
Visa alla